Afgelopen september hebben we een zeer geslaagd vader-zoon weekend in de Ardennen gehouden.  Mannendag 16 maart2019
Vanuit die activiteit ontstond het idee om een dag te organiseren voor mannen.
Vanuit regio Zuid (Den Bosch, Eindhoven en Tilburg) van de gemeenschap Emmanuel organiseren we op zaterdag 16 maart 2019 een dag voor mannen (18+) van zowel binnen als buiten de gemeenschap. Dus ook mannen van buiten regio zuid zijn welkom!

We willen rond 9.00 uur samen weg rijden vanuit omgeving Eindhoven. Na aankomst in de Ardennen is er de keuze om te gaan mountainbiken of te gaan wandelen. Tegen 12.00 uur zal er een gezamenlijke impuls en lunch zijn en vieren we ook de mis in Banneux. Aansluitend wordt er weer gemountainbiked of gewandeld. Eind van de middag ontmoeten we elkaar weer om samen in een restaurant de dag af te sluiten met een maaltijd. Daarna rijden we gezamenlijk terug naar Nederland.

Mocht je willen mountainbiken maar er geen hebben: geen nood, ter plekke kan een mountainbike gehuurd worden voor ongeveer € 25,- per dag.

Lunch graag zelf meenemen, brandstofkosten delen we samen. Verder zijn alleen de kosten voor de avondmaaltijd voor eigen rekening.

Om een beeld te krijgen van het aantal mensen dat we kunnen verwachten verzoeken we jullie uiterlijk 5 maart aan te melden bij het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen velen van jullie te mogen ontmoeten op 16 maart.