Ontdek de Zacheüs Course (25-35 jaar), een cursus gebaseerd op de sociale leer van de Katholieke Kerk om je geloof te beleven in het dagelijks leven. Zacheüs Course

De Zacheüs course is een cursus om te ontdekken hoe je je christelijk geloof kunt toepassen in het dagelijks leven. Het geloof is niet beperkt tot het gaan naar de kerk. De Kerk heeft een realistische en positieve kijk op het christelijk leven en haar betrokkenheid bij de samenleving ontwikkeld: de Sociale Leer van de Kerk. Gebaseerd op deze denkwijze en toegepast op onze maatschappij, helpt de Zacheüs Course je om je talenten te ontwikkelen, om deze in te zetten in je werk, relatie, vrije tijd en omgang met bezittingen.

De cursus bestaat uit 8 thema’s (oa. dienen van algemeen welzijn dienen, vrijheid, omgaan met bezittingen, autoriteit en armoede) en elk thema wordt op de volgende manier behandeld:
1. Lezing over het thema
2. Eerste reeks praktische oefeningen over het thema
3. Tijd van deling in kleine groepjes over hoe je de oefeningen in praktijk hebt gebracht
4. Tweede reeks van oefeningen, die meer individueel zijn.

De Zacheüs course zal plaatsvinden van dinsdag 9 januari tot en met dinsdag 10 juli 2018 om de week op dinsdagavond. Daarnaast zal er nog een weekend zijn op 21-22 april 2018.
De avonden zullen gehouden worden in het parochiecentrum van de Maria Geboortekerk in Nijmegen, Berg en Dalseweg 40 en zullen duren van 20u tot uiterlijk 22u.

De avonden zijn bedoeld voor Young Professionals tussen de 25-35 jaar, met of zonder een betaalde baan.
Om de cursus op een goede manier te kunnen doen, willen we jullie vragen om bij elke avond aanwezig te zijn, zodat we samen als groep kunnen groeien.

De info-avond, waarop meer informatie zal worden verteld, zal worden gehouden op dinsdagavond 28 november vanaf 20u in het parochiecentrum van de Maria Geboortekerk, Berg en Dalseweg 40, Nijmegen.

Wil je alvast meer informatie en de exacte data? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Facebook: https://www.facebook.com/ZacheusNijmegen/