Regio Holland

Regio kaartIn de regio Holland (Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht) komen we regelmatig bijelkaar om ons geloof te verdiepen en om samen te delen over hoe we als christen geloof, werk, gezin en vrienden proberen te combineren.
Naast de tweewekelijkse huiskring en gebedsgroep, organiseren we maandelijks een Emmanueldag/weekend rondom een steeds wisselend thema. Tijdens deze dagen zal er naast input ook tijd zijn voor ontmoeting, gebed en uitwisseling. Daarnaast zal er voor de kinderen een parallel programma zijn en sluiten we af met een gezamenlijke maaltijd.
Ben je dus op zoek naar verdieping, tijd voor gebed of een gezellige avond met inhoud, kom dan zeker eens langs!

In september zal de Internationale Emmanuel Gebedsgroep in de Goede Herder kerk in Wassenaar weer van start gaan. Deze avonden zullen beginnen met een lofprijzing, maar de verder invulling van de avond zal van keer tot keer variëren. De ene keer zal er een korte input zijn, een andere keer zal er tijd zijn van uitwisseling, een weer een andere keer zullen we begeleidde aanbidding houden. De avonden worden afgesloten met een tijd van ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje.

In de kerk hebben we het vaak over Jezus en door de bijbel weten we ook behoorlijk wat over Hem. Jezus zelf spreekt vaak over de Heilige Geest, bijvoorbeeld als helper, maar het blijft vaak een beetje vaag wie/wat de Heilige Geest nu eigenlijk is. En dan hebben we het er nog niet eens over wat je er mee moet/kan.

Datum 2019

Activiteit

Donderdagen in

september - juni

Huiskring (oneven week)

Gebedsgroep (even week)

9-10 maart Emmanuelweekend
18-21 april  Paasdriedaagse
26 mei  Emmanueldag
8 juni Pinkstervigilie
14 juli Emmanueldag

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? Abonneer je dan op onze Nieuwsbrief
Voor meer informatie over onze activiteiten kun je contact opnemen met Jan-Willem en Loes, via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de Wereld

navigator

Agenda

Like Emmanuel op facebook