Online

Samen online geloven

Naast onze fysieke activiteiten, organiseren we ook verschillende digitale momenten om God en elkaar te ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan een online lofprijzing, een digitale retraite of een podcast serie op weg naar een bijzondere gebeurtenis.
Abonneer je op onze nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van onze digitale initiatieven.

We kijken er naar uit je te online te ontmoeten!

Online lofprijzing

De gebedsgroep is een plek waar je God kunt ontmoeten en de vreugde kan ervaren die Hij ons geeft. Omdat we door de Corona-pandemie niet fysiek bijelkaar kunnen komen, ontmoeten we elkaar wekelijks online via Zoom voor een halfuur lofprijzing.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Praktische informatie:
Data: Elke donderdagavond (we starten weer na de kerstvakantie) 
Locatie: Zoom
Tijd: 20:00 tot 20:30

Samen op weg naar Kerstmis

website kaarsen

Tijdens deze advent bieden we een podcast aan om dagelijks een moment stil te staan en je zo voor te bereiden op Kerstmis.
Elke aflevering bevat een korte bijbeltekst, input, gevolgd door een getuigenis om te zien wat dit concreet voor ons kan betekenen. Afgewisseld met mooie muziek de ideale manier om een momentje rust te pakken op de dag.

Ontvang de afleveringen via
Apple podcasts spotify  

Kerstmis

Vanwege de coronamaatregelen zijn de gebruikelijke kerstvieringen dit jaar niet mogelijk. Gelukkig is dat voor God geen obstakel om toch bij ons te  komen. Hieronder vind je twee digitale initiatieven voor een mooie kerstavond.

Lukas smallDe Lukaskerk in de Den Bosch biedt een gevarieerd programma aan op 24 december. Met om 17uur de laatste editie van het engelenjournaal. Vanaf 18:30 worden er kerstliederen gezongen en om 19:00 start de nachtmis. Om 20:30 start de Christmas Nightfever avond. De verschillende onderdelen zijn via YouTube te volgen en de laatste details zijn of Facebook te vinden.


kerstposternotxtIn de Maria Geboorte kerk in Nijmegen wordt om 22:00uur de nachtmis gevierd. Een mooie, feestelijke, viering, die de moeite waard is. U kunt aan deze viering deelnemen via https://stefanus.nl/livestream

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.