Tienertriduüm

Toen Jezus 33 was, werd hij veroordeeld tot de doodstraf. Hij was onschuldig, maar werd gekruisigd en stierf. Drie dagen later stond Jezus op uit de dood. Zijn opstanding laat zien: het kwaad en de dood betekenen niet het einde. Midden in alles wat er mis kan lopen in je leven kan er een nieuw begin aanbreken. Dat is de kern van het christelijk geloof. Dat is het Paasfeest!

 

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en wil je dat Paasfeest met ons meebeleven? Dan ben je van harte welkom. We zullen aan de hand van de gebeurtenissen in deze laatste dagen voor Jezus' dood ervaren wat Pasen voor ons persoonlijk kan betekenen: hoe ons leven kan veranderen in vreugde en vriendschap met God.

 

Praktisch:

 

Witte donderdag 18:00 uur t/m Paaszondag 14:00 uur.

We gaan er van uit dat je aan het hele programma deelneemt, omdat dit belangrijk is voor jezelf en voor de hele groep. Heb je vrijdag nog geen vrij van school, dan is het mogelijk om op vrijdagmiddag aan te sluiten. 

 

Doelgroep

De tienerpaas3daagse is bedoeld voor tieners van 12 t/m 17 jaar.  

 

 

 

 Verdere praktische informatie volgt na aanmelding. Vragen? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.