Paray-le-Monial

Eerder stond hier de uitnodiging om van 21 t/m 26 juli 2020 naar Paray-le-Monial te gaan. Vanwege de onzekerheid is besloten de bijeenkomst van juli af te lasten. Er wordt in internationaal verband gewerkt aan een alternatief aanbod voor de zomer.

Paray-le-Monial is de plek om u te herbronnen aan het Hart van de Heer op de internationale sessie van de gemeenschap Emmanuel. Iedere zomer komen er duizenden mensen, iedereen is welkom (gezinnen, alleenstaanden, kinderen, tieners,...). Elisabeth & Alexander waren er afgelopen jaar: “Onze vakantieweek in Paray le Monial was voor ons een tijd om onze spirituele accu weer op te laden en ons te vervullen met kracht voor het komende jaar. De herinneringen aan de mooie momenten die we beleefd hebben als echtpaar maar ook met de kinderen, de nieuwe liederen die we hebben geleerd en de getuigenissen die we mochten horen vergezellen ons nog dagelijks.”

Bekijk hier een korte film over de internationale sessie.

Interesse? Via onderstande link vind uw meer informatie, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.