Emmanuelzomerkamp 12-17 augustus 2023

De deur staat voor je open!

Hoi jongens en meisjes,

Dit zomerkamp gaat over verwelkomen en thuiskomen! En dat geldt voor iedereen. Ook voor degenen die vaak buiten de boot vallen, al dan niet door eigen schuld. In de Bijbel staan twee prachtige verhalen die gaan over de barmhartigheid van God de Vader. In de eigentijdse en vrolijke kampmusical zijn elementen uit de parDSC 0117Barmhartige Vader Afbeeldingabels van de verloren zoon en van de barmhartige Samaritaan te herkennen.

Simpel gezegd gaat het erom dat de deur altijd voor je open staat. Wat er ook gebeurt. Misschien gaan de dingen anders dan je had gehoopt of heb je weleens dingen niet helemaal goed gedaan. Er wordt op je gewacht. Sterker nog, er wordt naar je uitgekeken! Je mag altijd opnieuw beginnen!

Zet jij ook de deur open voor anderen die misschien buitengesloten of gepest worden?

We zullen ontdekken dat we door zelf altijd weer ‘thuis te komen’ en anderen ‘thuis te brengen’ sterk en gelukkig zullen worden. Thuis zijn, betekent dat je op een plek bent waar je op en top gelukkig bent, omdat je geliefd bent en er naar je uitgekeken wordt! 

We willen er weer een mooi en vrolijk feest van maken. En vergeet niet je vrienden mee te nemen. De deur staat voor jullie open! We kijken er naar uit jou en je vrienden te verwelkomen deze zomer.

Neem jij een vriendje of vriendinnetje mee uit een gezin dat niet eerder geweest? Dan krijg jij op het kamp een cadeautje. We vinden het heel leuk als je andere kinderen op ons kamp wilt wijzen. 

Van harte welkom!

Groetjes, Anja Vergouwen 

 

P.S. Bekijk hier een filmpje over hoe een dag op het zopmerkamp eruit ziet!

Meld je hier aan!

 

40 JAar zomerkamp. Deel je ervaring!

Schrijf in het VRIENDENBOEKJE VAN HET ZOMERKAMP!

Duizenden kinderen hebben we in deze afgelopen jaren mogen ontvangen. Sommigen die vroeger als kind meededen komen nu met hun kinderen, of zijn leiding geworden. Zelfs leiders van nu hebben ouders die vroeger als kind meededen. Een kostbare schat aan ervaringen dragen we met ons mee. Ben je ooit geweest? Als kind of als leiding? Of is je kind geweest? Vul het vriendenboekje in! Binnenkort kunnen we hier elkaars ervaringen lezen en foto's bekijken! We rekenen op jullie! Bij voorbaat heel hartelijk dank voor het invullen! Een leuker cadeautje dan van jullie te horen kunnen we ons niet voorstellen!

IMG 1844

TERUGBLIK OP ZOMERKAMP 2022 "Recht op je doel af!"

Zomerkamp 1: 6-11 augustus 2022

Zomerkamp 2: 13-18 augustus 2022

Bekijk hier de musical "Recht op je doel af!" Over Mozes. Gespeeld door de leiding tijdens het zomerkamp.

TERUGBLIK OP ZOMERKAMP 2021 "FEEST IN HET PALEIS"!

Zie hier de foto's en een filmpje over een dag op het kamp en bekijk hier onze musical van 2021: "Feest in het paleis" over het koninkrijk van God! 

 TERUGBLIK OP ZOMERKAMP 2020 "pas je nieuwe jas"!

Bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 1 en bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 2! 

Bekijk HIER de video van de musical: "Pas je nieuwe jas" over Jozef.