Recht op je doel af!

 

 

Volg het zomerkamp

Kijk hier voor foto's:

Zomerkamp 1: 6-11 augustus 2022

Zomerkamp 2: 13-18 augustus 2022

Bekijk hier de musical "Recht op je doel af!" Over Mozes. Gespeeld door de leiding tijdens het zomerkamp.

 

LIEVE JONGENS EN MEISJES, BESTE OUDERS,

Jullie kennen vast het verhaal van Mozes, the Prince of Egypt. Hij kreeg van God een onmogelijke missie. Het volk uit de handen van de gemene Farao bevrijden. De meest ongelooflijke avonturen volgen elkaar in een hoog tempo op. Hoe groot de obstakels ook zijn die hij tegenkomt, Mozes geeft niet op! Uiteindelijk brengt Mozes zijn volk naar het Beloofde Land! Het doel van zijn missie! Niets of niemand kan hem daarvan weerhouden

1D0E1478 3A76 427B B990 03F3E14EE753

 

In een hele mooie en vrolijke musical zullen we het weer allemaal gaan beleven. Mozes in het mandje, de brute Farao, de kikkerplaag, de doortocht door de rode zee... We zullen er over gaan zingen, spelen en napraten in de deelgroepjes. Tijdens het kamp zijn we lekker veel buiten in de prachtige bossen en velden rondom Emmaus. Er staan weer veel verschillende sport- en spelactiviteiten op het programma, allemaal in het teken van dit verhaal over de prins van Egypte. Dit avontuur wil je niet missen! Ga met ons mee naar het beloofde land?

thumb IMG 1844IMG 1844

TERUGBLIK OP ZOMERKAMP 2021 "FEEST IN HET PALEIS"!

Kom alvast in de stemming en bekijk het beelmateriaal van vorig jaar. Zie hier de foto's en een filmpje over een dag op het kamp en bekijk hier onze musical van 2021: "Feest in het paleis" over het koninkrijk van God! 

 

TERUGBLIK OP ZOMERKAMP 2020 "pas je nieuwe jaS"!

Bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 1 en bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 2! 

Bekijk HIER de video van de musical: "Pas je nieuwe jas" over Jozef.