"PAS JE NIEUWE JAS!"

18-23 juli 2020

1101978072_univ_lsr_lg.jpg

Hallo jongens en meisjes!

Dit zomerkamp gaat over Jozef. Hij was de op een na jongste uit een groot jongensgezin en duidelijk vaders lievelingetje. Als kleine jongen kreeg hij een prachtige jas met de mooiste kleuren, waar zijn broers stikjaloers op waren. Jozef had vaak bijzondere dromen. Later bleek dat ze een bijzondere betekenis hadden. Zijn broers maakten korte metten met Jozef en gooiden hem in een diepe put. Daar lieten ze hem achter. Hij kwam in een nachtmerrie terecht! 

Maar… dan komt er een onverwachte wending in dit avontuur en Jozefs droom komt uiteindelijk uit: eens zullen ze allemaal voor jou buigen!

Die nieuwe jas van Jozef was echt zo gaaf! Schitterend met al die kleuren!

Zoals Jozef die jas kreeg van zijn vader, zo wordt eigenlijk ieder van jullie op het kamp met zo’n kleurrijke jas bekleed. Niet van wol of katoen, maar een jas die jij je leven lang aanhoudt. Een jas van liefde, vrede, vriendschap, moed en (zelf)vertrouwen. Allemaal kleurtjes uit je jas. Dus: “Pas je nieuwe jas!”

In een prachtige musical, die we met de leiding voor jullie gaan spelen, zal het verhaal van Jozef tot leven komen. Maar ook het hele sport-en spelprogramma zit boordevol avonturen van Jozef! Droom jij er ook al van om naar het zomerkamp te komen? Schrijf je gauw in, dan maken we samen die droom waar! Een kleurrijk zomerkamp staat je te wachten! 

Groetjes en tot ziens, namens het hele team. We kunnen niet wachten!

Anja Vergouwen