"Feest in het paleis!" 7-12 aug. 2021

IMG 1844

Lieve jongens en meisjes, 

Dit jaar gaat het zomerkamp over het koninkrijk van God. Heb je daar ooit van gehoord? In de Bijbel staan veel verhalen en voorbeelden die iets vertellen over dit koninkrijk. In de musical van dit jaar komen we deze verhalen tegen…

In Vrederijk ligt het Paradijspaleis waar de lakeien aan de slag zijn gegaan met de talenten die ze van de koning gekregen hebben. Ze bereiden zich allemaal voor op het grote bruiloftsfeest. We zien lakeien aan het werk op een wijngaard, maar ook in de keuken waar de lekkerste en ‘grootste bruidstaart ever’ wordt gebakken. 

Een populaire meester is met een aantal kinderen op weg naar dit paleis. Hij weet de weg. Deze is niet eenvoudig, maar hij weet dat hij zijn doel gaat bereiken. Een paar kinderen splitsen zich af, omdat ze een gemakkelijkere weg zien, maar die blijkt dood te lopen. Ze geven de moed bijna op totdat ze uiteindelijk op een heel onverwachte manier het paleis toch bereiken. Sterker nog, ze mogen onder begeleiding van een speciale vriend nog eerder door de poort dan hun klasgenootjes die daar met lampjes in de hand op de bruidegom staan te wachten.

Uiteindelijk gaan de poorten wijd open voor iedereen en zijn alle kinderen eregasten op het feest! Daar maken ze onder andere kennis met een vrolijke zwerver die ook was uitgenodigd. Hij blijkt de ster van de avond te zijn. 

Je bent van harte welkom! Ons kampgebouw Emmaus zal voor jullie worden omgetoverd tot het Paradijspaleis en ieder van jullie wordt als eregast ontvangen. In de dagelijkse sketches en sport- en spelactiviteiten zal elke dag één verhaal uit de musical centraal staan.

Wij, de leiding, zullen net als de lakeien, er alles aan doen om jullie een onvergetelijke week te bezorgen met veel plezier, gezelligheid, lekker eten, actie en vriendschap!

We kunnen niet wachten! Be our guest!

Het leidingteam

 

Ons zomerkamp is op dit moment al volgeboekt. Meld je aan voor de wachtlijst.

DSC 0361.NEF

We kijken terug op twee fantastische zomerkampen in 2020

Bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 1! 

Bekijk HIER de foto's van ZOMERKAMP 2! 

Bekijk HIER de video van de musical