Zomerkamp 2020

Welkom op het zomerkamp van 18 tot en met 23 juli 2020! 

1101978072_univ_lsr_lg.jpg

PAS JE NIEUWE JAS!

Dit zomerkamp gaat over Jozef. Hij was de op een na jongste uit een groot jongensgezin en duidelijk vaders lievelingetje. Als kleine jongen kreeg hij een prachtige jas met de mooiste kleuren waar zijn broers stikjaloers op waren. In een droom kreeg Jozef een boodschap die pas later duidelijk werd. Zijn broers maakte korte metten met Jozef en gooide hem in een diepe put. Daar lieten ze hem achter… Maar er kwam een onverwachte wending in dit avontuur. Jozefs droom komt uiteindelijk uit: eens zullen ze allemaal voor hem buigen… 

Die nieuwe jas van Jozef was echt zo gaaf! Schitterend met al die kleuren!

Zoals Jozef die jas kreeg van zijn vader, zo wordt eigenlijk elk kind op het kamp met zo’n kleurrijke jas bekleed. Niet van wol of katoen, maar een jas die jij je leven lang aanhoudt. Een jas van blijdschap, vrede, trouw, moed en (zelf)vertrouwen. Allemaal kleurtjes uit je jas. Dus: “Pas je nieuwe jas!”

In een prachtige musical zul je het allemaal meebeleven. Maar ook het hele sport-en spelprogramma zit boordevol avonturen van Jozef! 

Droom jij er ook al van om naar het zomerkamp te gaan? Schrijf je gauw in, dan maken we samen die droom waar! Een kleurrijk zomerkamp staat je te wachten!

Groetjes namens het hele team,

Anja