Info voor ouders

Beste ouders,  

Deze zomer wordt voor het 35e jaar het Emmanuel Zomerkamp georganiseerd, een kampweek waarin ruim 100 kinderen deelnemen aan een gevarieerd programma. Alle activiteiten staan in het teken van Paulus en zijn reizen.

In de ochtend is er een inhoudelijk programma met o.a. muziek, sketches en deelgroepjes. ’s Middags en ’s avonds is er sport en spel. En natuurlijk hebben we een kampvuur, plensmiddag en levend stratego. Het activiteitenaanbod is divers, zodat zowel jongens als meisjes en zowel jonge kinderen als schoolverlaters aan hun trekken komen.

De kinderen worden met leeftijdgenootjes in kleine groepjes begeleid door vaste leiders, zodat er persoonlijke aandacht is voor ieder kind. Kinderen voelen zich snel veilig en vertrouwd. Het zomerkamp is een ideale plek om hechte vriendschappen op te bouwen.

Het hoogtepunt van het kamp is de musical over Paulus die door de leiding gespeeld wordt en aan het eind van de week samen met de kinderen opgevoerd wordt voor jullie. Ouders, broertjes en zusjes zijn van harte uitgenodigd voor deze slotbijeenkomst.

Tijdens het kamp maken kinderen spelenderwijs kennis met de basis van het christelijk geloof. Waarden als eerlijkheid, vertrouwen, vergeving en behulpzaamheid komen aan bod.

Het team bestaat uit een enthousiaste groep van ruim 40 jongeren, ouders en een kamppastoor. Alle leiding is 18+, in het bezit van een VOG en zeer gemotiveerd jullie kind(eren) een onvergetelijke week te bezorgen.