Actueel

Relatieverdieping met Connected! Start 19 mei

Flyer Connected 2022 16 9.cut

Je gaat regelmatig naar de kapper en geeft de auto af en toe een onderhoudsbeurt. Waarom zou je relatie dan geen onderhoud nodig hebben? Je relatie is toch je kostbaarste bezit? Investeer dit voorjaar of najaar in elkaar met Connected! De Connected!-cyclus is bedoeld voor alle stellen: gehuwd of ongehuwd, jong of oud.

Tijdens de Connected!-cyclus gaan we gedurende drie avonden en een weekend in op belangrijke elementen van jullie unieke relatie met elkaar. Jullie liefde is vaak heel vreugdevol, maar soms loop je misschien ook tegen moeilijkere dingen aan. Hoe uitdagend is ’t dan om jullie verbondenheid met elkaar nóg meer te beleven?

Meer informatie en inschrijven hier.

 

50+ MIDWEEK STRALEND GELOOF: 26 - 29 JUNI 2022

Stralend_geloof.jpeg

De folder is nu beschikbaar en u kunt zich aanmelden. Klik hier voor alle informatie.

 

Actie: Een bus voor Oekraine

iu-3.jpeg

De Gemeenschap Emmanuel bestaat ook in Oekraine en heeft ongeveer 20 leden. Ze wonen in Mościska en Strzelczyska op ongeveer 16 km van de grens met Polen. Duizenden vluchtelingen komen door deze plaatsen, in de auto en sommigen lopend, want de treinen rijden alleen tot Mościska. Onder leiding van Andrzej Lalik, priester in de Gemeenschap, delen ze thee en eten uit. De Gemeenschap in Polen heeft in korte tijd 8000 Euro ingezameld en geld en andere benodigdheden naar Oekraine gestuurd om de broers en zussen daar te ondersteunen.

Om de hulpgoederen voor de vluchtelingen te kunnen vervoeren heeft de Poolse Gemeenschap een bestelbus gekocht. Emmanuel Nederland ondersteunt de aankoop van de bus en we hebben al meer dan de helft van het benodigde bedrag ingezameld. Wilt u ook een gift doen? Dat kan via deze link.

e6f1e102-f24d-4a19-8e5d-05dc17c46c11.jpg

Zomerkamp 2022 meld je aan!

folder zomerkanp emmanuel 22

De folder voor het Emmanuel zomerkamp 2022 is er!  We zijn u heel dankbaar als u het kamp aan andere gezinnen bekend wilt maken!

Klik hier voor meer informatie

Nodig andere kinderen uit door de folder (download hier) naar andere kinderen te sturen of op Facebook en Instagram en berichten van ons te liken en delen. En ook onze webiste delen via WhatsApp met andere families. We merken de laatste tijd dat steeds meer kinderen komen om dat ouders andere gezinen via deze weg op ons zomerkamp attenderen. Heel veel dank voor uw medewerking!

Als een kind uit een gezin dat niet eerder is geweest komt op uitnodiging van jullie, krijgt uw zoon of dochter op het kamp een verrassing! Dit kan je op je aanmelding aangeven of door ons te mailen.  

 

Samen Pasen vieren

kruisweg

Sinds enkele jaren organiseert de Gemeenschap Emmanuel de Paasdriedaagse. We komen bij elkaar van Witte Donderdag 's avonds (14 april) tot en met Paasochtend (17 april) in Emmaus om samen Pasen te vieren. Maar Pasen staat niet op zich zelf, het is zo'n groot feest om wat er de dagen voor is gebeurd: Jezus heeft Zijn leven aan het kruis gegeven, om ons te redden. Tijdens deze dagen lopen we als het ware met Jezus' zijn laatste dagen mee: het laatste avondmaal, de kruisweg, de stille tijd in het graf en dan de ontknoping: de verrijzenis. In het programma doen we dit met mooie vieringen, zang en muziek, tijd voor ontmoeting en deling, lezingen, ontspanning en nog meer. Tijdens zo'n Paasdriedaagse trek je je dus even terug uit je dagelijkse leven (werk, boodschappen doen, etc) om samen deze dagen te beleven.

Deze dagen vormen we één familie. Voor alle leeftijden is er een gedeeltelijk eigen programma, maar een groot deel doen we ook samen. Daarnaast kunnen we allemaal ook ons eigen steentje bijdragen, door mee te zingen in het koor, helpen afwassen, of een deel van de dag met de kinderen op te trekken. Hiervoor kun je je tijdens het weekend aanmelden. Vele handen maken licht werk én het verbroedert!

Praktische informatie: 
Wanneer: donderdag 14 april vanaf 18uur t/m zondag 17 april 13:30
Waar: Bezinningscentrum Emmaus in Helvoirt (bij Den Bosch)
Wie: Iedereen is welkom: kinderen, tieners, jongeren, young professionals en volwassenen. Voor de kinderen en tieners is er een eigen programma.
Aanmelden: wegens veel animo is er helaas geen plek meer. 
Voor vragen kunt u via deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

voetwassingGlobaal programma:
Witte donderdag: Ontvangst, Witte Donderdagviering, wake
Goede vrijdag: Input, tijd voor ontmoeting, kruisweg in het bos, deelgroepen, Goede Vrijdagviering, avondprogramma
Stille zaterdag: Lauden, verschillende workshops, deelgroepen, Paaswake, borrel
Pasen: Paasbrunch, Paasviering, lofprijzing

Kosten:
Er zijn twee soorten kamers:
Michael: (gezins)kamer met 1 tot 7 bedden. Toilet en douche op de gang (gedeeld).
Gabriel: Luxe een- en tweepersoonskamers met eigen toilet en douche. (niet meer beschikbaar)
(Tieners overnachten in een kampeerboerderij)
Prijzen pp. incl. €10 vroegboek-korting (bij aanmelding vóór 1 april):
p3d vroegboekIn Michael geldt er een gezinsmaximum van €325 (ouders met eigen kinderen t/m 11jaar. na 1 april is dit €340). Kosten mogen geen belemmering zijn voor deelname, neem graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op als dit wel zo is.

paasvuur

 

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.