Actueel

Pasen 2021

Tijdens de Goede week we een podcast aan om dagelijks een moment stil te staan en je zo voor te bereiden op Pasen.
Elke aflevering bevat een korte inpuls over de dag, gevolgd door een getuigenis om te zien wat dit concreet voor ons kan betekenen.
Daarnaast bieden we op www.triduum.nl een gevarieerd aanbod aan om, ondanks de corona maatregelen, je voor te bereiden op Pasen.

Tevens bieden we enkele online ontmoetingen en impuls aan.

#40dagenchallenge

Volg onze #40dagenchallenge2021 op Instagram (@emmanuel.online) en deel je eigen ervaringen.

 

 

Pastoor Joop Boers - in memoriam

Op 11 februari 2021 is emeritus-pastoor Joop Boers in het ziekenhuis overleden aan de gevolgen van een Corona infectie.

De priester die in ieder van ons het geliefde kind van God wist te herkennen, is nu als Gods geliefde kind in de hemel opgenomen.

Hij die door alles heen actief is bijven getuigen van Gods oneindige liefde voor de mensen, mag nu onze voorspreker zijn in de missie die we als gemeenschap samen mogen dragen. 

Deze man van God, priester van de Katholieke Kerk, broer en vader voor zovelen in en buiten Nederland, heeft zijn aardse missie volbracht. Tot het laatste moment toe pastoraal en missionair! Zijn laatste preek van afgelopen zondag staat HIER voor u klaar, op zijn eigen website, waarmee hij naar de mensen bleef uitgaan. Een preek die hij besluit met: 

"Troost elkaar met deze woorden! Want in ons hart brandt Zijn vuur, Hij doet dit vuur voor ieder van ons branden, net als voor de mensen in het evangelie, ook voor jou en voor iedereen, ook vandaag!"

Klik voor online IN MEMORIAM boek. Op deze pagina vind uw ook de teksten van de uitvaart en kunt u de uitvaart en de gebedsviering die hebben plaatsgevonden opnieuw bekijken.

Gedachtenisprentje

Online lofprijzing

Omdat we door Corona niet fysiek bijelkaar kunnen komen, ontmoeten we elkaar wekelijks online via Zoom voor een halfuur lofprijzing.

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Praktische informatie:
Data: Elke donderdagavond
Locatie: Zoom
Tijd: 20:00 tot 20:30

Samen op weg naar Kerstmis

Tijdens deze advent bieden we een podcast aan om dagelijks een moment stil te staan en je zo voor te bereiden op Kerstmis.
Elke aflevering bevat een korte bijbeltekst, input, gevolgd door een getuigenis om te zien wat dit concreet voor ons kan betekenen. Afgewisseld met mooie muziek de ideale manier om een momentje rust te pakken op de dag.

Ontvang de afleveringen via de e-mail of via
Apple podcasts spotify  

Fidesco helpt tijdens Corona-crisis

Help het medisch centrum in Guinee

 

 

Het medisch centrum Saint Gabriel, dat al jaren vanuit Nederland steun ontvangt, heeft tijdens de corona-crisis extra behoefte aan uw hulp!

In de afgelopen Veertigdagentijd mochten we dit centrum samen met de bisschoppelijke Vastenactie helpen, zodat de wanden van de behandelkamers betegeld konden worden. 

Infectieziekten zijn er sowieso veel in dit land: ebola, aids, mazelen… en de kindersterfte is hoog. Nu komt daar het Covid-19 virus ook nog bij.. 

We willen het centrum de komende maanden ondersteunen in de aanschaf van persoonlijke beschermingsmiddelen, paracetamol en een saturatiemeter, waarmee de zuurstofwaarde in het bloed bepaald kan worden. Gezamenlijke kosten ca. 7500 euro. 

Meer informatie vindt u op de pagina van Fidesco Nederland.

Giften kunnen  het gemakkelijkst  gedaan worden via Tikkie

 

Volgende

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.