Actueel

Internationale sessie Paray-le-Monial

Graag nodigen we u uit van 21 t/m 26 juli 2020 om u te herbronnen aan het Hart van de Heer op de internationale sessie van de gemeenschap Emmanuel in Paray-le-Monial (Frankrijk).  iedereen is welkom (gezinnen, alleenstaanden, kinderen, tieners,...).
Interesse? Via onderstande link vind uw meer informatie, of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Samen Pasen vieren

Tijdens het Paastriduüm (Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag en Pasen) herdenken en beleven we de belangrijkste momenten van het chistelijke geloof: het lijden, sterven en verrijzen van Jezus. Om deze dagen op een intensere manier te beleven organiseert de Gemeenschap Emmanuel al vele jaren verschillende paastriduüms.

Lente-dagen 50+

Beleef de lente in je geloof

Van zondag 19 tot en met woensdag 22 april 2020 ben je van harte uitgenodigd om samen op zoek te gaan naar een nieuwe lente in je geloof. 

Herfstweekend 2020 Save the date!

23, 24 en 25 oktober. Kom genieten van de heerlijke geuren en kleuren van de herfst en doe nieuwe inspiratie op! Voor het hele gezin en voor jongeren.

Een nieuwe locatie wacht op jullie. Binnenkort zullen we hier meer over bekendmaken. Opnieuw een ideale plek om elkaar te ontmoeten, je te laten inspireren en om dingen met je gezin te doen waar je in het drukke leven moeilijk aan toe komt.

Contact

Inschrijven nieuwsbrief


Publish modules to the "offcanvas" position.